Loading...

Tel.: +32 16 19 22 06 /

Badkamers

Want thuis ontspannen is belangrijk.

Hoe hectischer onze maatschappij wordt, hoe belangrijker het is om thuis te ontspannen.

Daarbij is de badkamer van toenemend belang.

Daarom biedt B-Square u de mogelijkheid om uw badkamer te renoveren tot een oase van rust, geniale totaaloplossingen voor kleine badkamers met een stijlvol design in combinatie met gebruiksvriendelijkheid.

Afwerking met hoogwaardige materialen staan hier garant.

Hoe gaan we te werk?

Allereerst komen wij bij u langs om de huidige situatie te bekijken, tijdens dit eerste bezoek luisteren wij naar u noden en wensen en geven we tips en advies voor de renovatie van uw badkamer. Dit neemt amper een uurtje in beslag. Uw sanitair en tegelwerk kiest u bij één van onze vaste leveranciers. U wordt er ontvangen door specialisten die u begeleiden bij de keuze van het sanitair en tegelwerk.

Na deze keuze zit uw taak er op. Nu is het aan B-Square. Alle gemaakte keuzes worden in een offerte gegoten en er worden plannen opgesteld. Na uw akkoord plannen wij het werk in en geven we u een startdatum mee.

Op minimum tien werkdagen wordt uw oude badkamer omgetoverd tot u droombadkamer. Tijdens alle werken (uitbreken, sanitair, tegels, schrijnwerk, elektriciteitswerken) wordt de overlast tot het minimum beperkt!

Onze medewerkers en de uitgevoerde werken worden permanent en actief geëvalueerd.

Alle werken volgen mekaar naadloos op en worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst.

Na de oplevering kan u zonder zorgen genieten van uw nieuwe badkamer.

Op alle gebruikte materialen geldt de fabrieksgarantie. Op de waterdichtheid, de tegels en alle uitgevoerde werken biedt B-Square u zelfs 10 jaar garantie !

 

 

Al onze diensten

Adres
9de Liniestraat 12 D
3200 Aarschot
België

Tel.: +32 16 19 22 06
info@bsquare.be
BTW/VAT/TAX: BE 0888.212.667